Suomalaisvahti Juuse Saros pelaa loistavaa kautta Nashville Predatorsin riveissä. Hän on pelannut 32 ottelua ja torjunut niistä 20 voittoa torjuntaprosentilla 92,6%. Päästettyjen maalien keskiarvo näyttää lukemaa 2,35 ja otteluista kaksi on päättynyt suomalaisen nollapeliin.

NHL valitsi 26-vuotiaan Saroksen viime viikon kakkostähdeksi loisto-otteidensa ansiosta. Eivätkä tunnustukset suinkaan siihen loppuneet, sillä Saros valittiin myöskin NHL:n tähdistöotteluun ensimmäistä kertaa urallaan.

Predatorsin joukkueessa valintaa ylistettiin upein, mutta ansaituin, sanakääntein.

– Juuse ansaitsee tämän mahdollisuuden täysin. Hän on ollut joukkueemme selkäranka, joten on hienoa nähdä hänen saavan laajempaa tunnustusta. Olemme todella onnellisia hänen puolestaan, Predatorsin päävalmentaja John Hynes kommentoi NHL:n suomenkielisten verkkosivujen jutussa.

Myös joukkueen sveitsiläispuolustaja ja kapteeni Roman Josi oli päävalmentajan kanssa samoilla linjoilla.

– Uskon kaikkien tietäneen, että hän lähtee tähdistöpeliin. Tämä ei ole yllätys, mutta tämä on iso juttu. Tämä on hänen ensimmäinen varsinainen kautensa aloittavana maalivahtina. Hän on ollut meille uskomaton ja tämä on suuri kunnia.

Saros on pelannut tämän kauden maalivahdeista eniten otteluita. Voittoja hänellä on toiseksi eniten, edellään ainoastaan kaksi voittoa enemmän torjunut venäläinen Andrei Vasilevski.