Carolina Hurricanesin suomalaistähti Sebastian Aho valittiin toista kertaa urallaan NHL:n tähdistöotteluun. Hän on pyssyttänyt tämän kauden 32 otteluun tehopisteet 16+22=38, mikä oikeuttaa myöskin joukkueen sisäisen pistepörssin kärkipaikkaan.

Koko sarjan pistepörssistä Aho löytyy sijalta 19. Muun muassa hänen hyökkäyspään osaamisensa johdolla Hurricanes on ollut koko kuluvan kauden ajan mukana NHL:n kärkikamppailussa. Tällä hetkellä se on itäisessä konferenssissa neljäntenä.

– On kiva nähdä, että olen tehnyt jotain oikein, kun saan olla mukana ”Freddien” ja ”Roddyn” kanssa. Tästä tulee varmasti hauskaa, Aho kommentoi NHL:n suomenkielisillä verkkosivuilla.

”Freddiellä” hän viittasi joukkueen tanskalaisvahti Frederik Anderseniin ja ”Roddylla” joukkueen päävalmentaja Rod Brind’Amouriin, jotka valittiin Ahon tavoin myös mukaan tähdistöotteluun. Andersen kehuikin Ahoa upeiden sanojen saattelemana:

– Hän on todella erityinen pelaaja. Hän näkee pelin todella hyvin. Se on aina tehnyt vaikutuksen, jopa ennen kuin pelasimme samassa joukkueessa – se, miten fiksu pelaaja hän on. Tietysti hän on myös äärimmäisen taitava. Kiva nähdä hänen pääsevän mukaan (tähdistöotteluun).

Andersen pelaa itse parhaillaan ensimmäistä kauttaan Hurricanesissa. Hän on torjunut 25 ottelusta 19 voittoa torjuntaprosentilla 92,8%.