Liiga-seura Mikkelin Jukurit vahvistaa maalivahtiosastoaan seurassa näytillä olleella 24-vuotiaalla Karolus Kaarlehdolla.

Turkulaislähtöinen maalivahti siirtyy Mikkeliin loppukauden mittaisella sopimuksella slovakialaisesta HK Dukla Michalovcesta. Kaarlehto pelasi Slovakin pääsarjaseurassa tällä kaudella 15 ottelua torjuntaprosentilla 88,9. Maalivahdin sopimus Duklan kanssa purettiin aiemmin tammikuussa.

– Meille tarjoutui mahdollisuus saada Karolus näytille, ja omilla otteillaan hän osoittautui erinomaiseksi vahvistukseksi maalivahtiosastollemme, Jukureiden kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen perustelee Kaarlehdon palkkaamista.

Kaarlehto on edustanut Liiga-tasolla aiemmin SaiPaa, jonka riveissä mies torjui 22 ottelussa kaudella 2019-20.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Sopimusuutisia sunnuntai-iltaan! 📝 Jukurit on tehnyt loppukauden kattavan pelaajasopimuksen maalivahti Karolus Kaarlehdon kanssa.

Lue koko tiedote 👉 jukurit.fi

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga