Saksan DEL-liigassa pelaava Straubing Tigers tiedottaa, että suomalaismaalivahti Tomi Karhusen pelaajasopimus on purettu. Karhunen jättää joukkueen henkilökohtaisista syistä.

32-vuotias Karhunen siirtyi Tigersin riveihin täksi kaudeksi. Hän ehti pelaamaan 25 ottelua torjuntaprosentilla 88,7%, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 2,96.

Karhunen on vaihtanut seuraa viime vuosina tiuhaan tahtiin. Hän on pelannut viiden edellisen kauden aikana Sveitsissä SC Bernin ja HC Ambri-Piottan joukkueissa, Liigassa Pelicansin riveissä, SHL:ssä Brynäs IF:ssä sekä KHL:ssä Kunlun Red Starissa ja Vitjaz Podolskissa.

Ennen kyseistä kiertuettaan Karhunen torjui kiekkoja Liigassa kovalla tasolla. Hän on pelannut Liiga-urallaan 168 runkosarjaottelua ja 40 pudotuspeliottelua Kärppien, Tapparan ja Pelicansin riveissä. Hänen palkintokaapissaan on kolme Suomen mestaruutta, joista kaksi on tullut Kärpissä ja yksi Tapparassa.