Tappara kaatoi KooKoon kotihallissaan torstai-illan Liiga-ottelussa loppulukemin 4-2. Joukkueen tehokkaimmat pelaajat ottelussa olivat kapteeni Otto Rauhala sekä Petteri Puhakka, jotka molemmat kirjasivat tehopisteet 1+1. Rauhalan molemmat pisteet syntyivät vieläpä alivoimalla.

Tapparan kapteeniksi täksi kaudeksi nimitetty Rauhala on ollut tällä kaudella hämmästyttävän tehokas joukkueen pelatessa alivoimaa. Torstain osuma oli hänelle jo kauden neljäs alivoimalla. Kukaan muu ei ole pystynyt tällä kaudella tekemään yhtä paljon alivoimaosumia.

Kaikkiaan 26-vuotias Rauhala on tehnyt tämän kauden 36 otteluun tehopisteet 9+12=21, joten lähes puolet tämän kauden osumista ovat syntyneet alivoimalla. Se on erittäin kova tilasto.

Myös joukkueena Tapparan alivoimapelaaminen on ollut kuluvalla kaudella kovassa iskussa. Sen alivoimaprosentti on 88,7%, joka on koko Liigan toiseksi paras lukema HPK:n jälkeen. Lisäksi joukkue on tehtaillut jo kahdeksan alivoimamaalia eli selvästi eniten koko Liigasta. Tilastossa seuraavaksi tulevat joukkueet ovat tehneet neljä alivoimamaalia.