Monikansallista IceHL-sarjaa pelaava italialaisseura HC Bolzano on tehnyt joukkueeseensa kaksi hankintaa. Se on tehnyt loppukauden mittaiset sopimukset konkaripuolustaja Markus Kankaanperän sekä italialaismaalivahti Andreas Bernardin kanssa.

41-vuotias Kankaanperä pelasi alkukauden Iso-Britannian pääsarja EIHL:ssä Dundee Starsin riveissä. Hän ehti pelaamaan siellä 30 ottelua tehopistein 1+6. Hänelle tilastoitiin myöskin 57 jäähyminuuttia.

Kankaanperä on Liigan kaikkien aikojen jäähytilaston ykkösmies. Hänelle on kirjattu kaikkiaan 2 129 rangaistusminuuttia. Liigassa Kankaanperä on edustanut JYPiä, HPK:ta, Jokereita, HIFK:ta, Tapparaa sekä Sportia. Tilillä on 1 054 runkosarjaottelua ja niissä ovat syntyneet tehopisteet 55+132=187. Palkintokaapista löytyy kaksi Suomen mestaruutta.

31-vuotias Bernard torjui alkukauden kiekkoja IceHL:ssä Villacher SV:n riveissä. Hän pelasi 30 ottelua torjuntaprosentilla 89,7%. Bernard on pelannut urallaan myöskin Liigassa 216 ottelua SaiPan ja Ässien riveissä. Bolzanossa mies on pelannut aiemminkin urallaan.

HCB Foxes

@HCB_Foxes
Double shot! 💥💥

Contract signed 📝 Welcome back, ANDREAS BERNARD! 🇮🇹

Contract signed 📝 Welcome to Bolzano, MARKUS KANKAANPERÄ! 🇫🇮

Press release 👉🏻 bit.ly/36t2keJ

#gofoxes #cuorebiancorosso