Colorado Avalanche kukisti Suomen aikaa lauantaina vastaisena yönä kotihallissaan Winnipeg Jetsin loppulukemin 6-3. Avauserän jälkeen Jets johti jo 0-3, mutta Avalanche paineli toisessa erässä pelin tasoihin ja mätti päätöserään kolme osumaa vielä lisää.

Ottelun ratkaisi Avalanchen tehokas ykköskolmikko. Mikko Rantanen keräsi kolme syöttöpistettä, kun ketjukaverit Gabriel Landeskog (3+0) sekä Nathan MacKinnon (2+0) tehtailivat joukkueensa kuudesta osumasta peräti viisi.

Näin ollen Rantanen jatkaa nyt viiden ottelun pisteputkessa, jonka aikana ovat syntyneet pisteet 2+7. Koko kaudella Rantanen on iskenyt 49 otteluun tehopisteet 26+38=64. Viime yön tehojen myötä suomalaistähti nousi pistepörssissä jo sijalle kuusi. Pörssin kärkinimi Jonathan Huberdeau on kerännyt kymmenen pistettä Rantasta enemmän.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Colorado Avalanche

@Avalanche
A look back at Landy’s goal real fast.

#GoAvsGo

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Colorado Avalanche

@Avalanche
And NASTY NATE GETTING IN THERE.

#GoAvsGo

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Colorado Avalanche

@Avalanche
So like can we get one more for Nate too orrrrrr

#GoAvsGo