Anton Lundell pelaa upeaa tulokaskautta NHL:ssä. Florida Panthersin hyökkääjä on pelannut tähän mennessä 49 ottelua ja tehtaillut niihin tehopisteet 12+24=36. Tehotilastokin on komeasti peräti 29 pykälää plussan puolella.

20-vuotias huippulupaus on pärjännyt kaukaloiden koviakin nimiä vastaan hyvin. Muutama nimi on kuitenkin jäänyt hänelle erityisesti mieleen kysyttäessä vaikeimpia vastustajia NHL:ssä.

– Jokaisella jengillä on omat vahvat kärkikenttänsä, mutta on pakko mainita Colorado Avalanchen ykkösketjun (Nathan) MacKinnon ja (Mikko) Rantanen, jotka ovat pelanneet meitä vastaan todella hyvin, Lundell sanoi NHL:n suomenkielisten verkkosivujen mukaan.

Kovat tutkaparit ovat jääneet Lundellin mieleen paremmin kuin yksittäiset pelaajat. Jos yksilöistä pitää nostaa yksi nimi esiin, se on Lundellin mielestä Connor McDavid, joka tuskin tulee suurena yllätyksenä.

– Hän on aika lailla omaa luokkaansa, jos hän pääsee vauhtiin kiekon kanssa. Siinä on kyllä jokainen pelaaja myöhässä silloin. Hän menee varmasti ohi.

Lundell kohtaa keskushyökkääjänä pelatessaan myös aloitusympyrässä kovia pelimiehiä. Heistä yksi on jäänyt erityisesti mieleen.

– Melkein kaikki rightin puolen pelaajat ovat pahoja aloituksissa, mutta jos yksi pitää mainita, niin Claude Giroux (Philadelphia Flyers). Bostonia (Bruins) en ole kohdannut, mutta mitä olen katsonut heidän pelejään, niin Patrice Bergeron on todella kova.