San Jose Sharks -luotsi Bob Boughner puhui äskettäin Santeri Hatakasta hyvään sävyyn, vaikka pelaajan tie veikin alkukauden jälkeen NHL:stä farmiin ja AHL:n San Jose Barracudaan.

– Hän kehittyy pikkuhiljaa. Hänellä on ollut ylä- ja alamäkiä, mutta nuorilla pelaajilla yleensä on. Olen pitänyt hänen otteistaan AHL:ssä. Heillä on ollut melko kapea pakisto, joten hän on saanut paljon roolia, paljon peliaikaa, Boughner sanoi taalaliigan nettisivuilla.

Nyt pelaaja nousi takaisin ylös, kun Radim Simek tippui loukkaantuneiden listalle Anaheim Ducks -ottelun alla. Haipaidat hävisivät Hatakan paluussa jatkoajalla 2-3, mutta suomalainen onnistui vähintään hyvin.

Tilille kertyi yksi syöttöpiste tehotilaston jäädessä nollille, peliaikaa Hatakka sai reilut 10 minuuttia. Lisäksi San Jose käänsi edellisen pelin Nashville Predatorsille koetun 0-8-tappion nyt edes jatkoaikapinnaksi.