Florida Panthersille tällä kaudella kovia pinnoja latonut Jonathan Huberdeau oli ennen lauantaiyötä joukkueensa kaikkien aikojen kolmanneksi paras maalintekijä 187 osumalla. Kanadalaisen edellä keikkui vain liigajoukkue Jukurien nykyinen päävalmentaja Olli Jokinen.

Lauantaina Huberdeau kuitenkin syrjäytti suomalaislegendan, kun hän takoi Anaheim Ducksista irronneessa 3-0-voitossa kaksi maalia. Taalaliigan pistepörssin kärkipäässä keikkuvan pelaajan maalimäärä on nyt siis 189 runkosarjoissa.

Florida Panthers

@FlaPanthers
With his two (so far) tonight, Jonathan Huberdeau has passed Olli Jokinen for second-most goals in franchise history (189).

Congrats, @jonnyhuby11!! 👏

Aleksander Barkov oli auttamassa kollegaansa kakkoseksi ohi Jokisen. Pantteripaitojen tähtisentteri näet syötti Huberdeaun yön toisen ja Florida-uran 189:nnen häkin.

Kanukin edellä on enää toinen suomalainen, joukkuekaveri Barkov 207 osumalla.