Pittsburgh Penguinsin ja Columbus Blue Jacketsin välinen ottelu pysyi pitkään tasaisena, mutta lopulta ensiksi mainittu nousi maalin takaa rinnalle ja selvään 5-1-voittoon.

Sinitakkien Joonas Korpisalo teki maalilla kaiken voitavan ja otti 32 torjuntaa. Esimerkiksi avauserän lopulla hän venytti itsensä Kasperi Kapasen upean soolon eteen vähintään yhtä upeasti.

Kuten oheinen video näyttää, kieputti nuorten maailmanmestari koko Blue Jacketsin puolustusalueen nippuun. Lopulta edessä oli vain porilaisvahti, joka venytti jalkansa pikkumustan eteen upeasti.

Kapasen tilanne ei siis maaliin johtanut, mutta toisen kaksikymppisen aikana Pens sai hanat urakalla. Se iski 12 minuutissa neljä maalia ja päätöserässä vielä yhden vieden voiton 5-1.

– Mikäli emme pelaa rakenteen mukaan, meidät saadaan maksamaan kovaa hintaa. Aloitimme pelin hyvin, kaveri sai paikkoja. Korpisalo otti isoja torjuntoja, mutta toisessa erässä me emme kyenneet vastaamaan heille, Columbuksen Zach Werenski huokasi NHL:n nettisivuilla.

Kapanen jäi pelissä lopulta pisteittä, samoin Columbuksen Patrik Laine.

Pens on omassa divisioonassaan kakkosena ja Columbus muutaman pykälän perässä viidentenä. Joukkueiden välinen piste-ero on jopa 20 pinnaa.