KalPan joukkue eteni U20 SM-sarjassa finaaleihin, kun se kukisti välierissä Kärpät otteluvoitoin 2-0. Ottelut päättyivät KalPan voittoihin ensin vieraissa 2-1 ja sitten kotona peräti lukemin 5-0.

Ratkaisevassa toisessa ottelussa suureen rooliin nousi KalPan puolustaja Kasper Puutio, joka iski tehopisteet 1+1. KalPan Liiga-joukkueen kauden päätyttyä runkosarjan jälkeen Puutio on tullut mukaan A-nuorten pudotuspeleihin ja ehtinyt pelaamaan tähän mennessä viisi ottelua tehopistein 2+5.

19-vuotias Puutio on alun perin Kärppien kasvatti, joten näin ollen hän oli pudottamassa omaa kasvattajaseuraansa pronssiotteluun. Puutio on pelannut Kärppien juniorijoukkueissa viimeisten vuosien aikana. Viime kaudella hän nousi mukaan Liigaan ja pelasi 29 ottelua pistein 2+1.

Täksi kaudeksi Puutio siirtyi Kuopioon ja pelasi KalPan riveissä 51 Liiga-ottelua tehoin 5+5. Nuorten SM-sarjassa hän ei pelannut yhtään runkosarjaottelua kuluvalla kaudella.

KalPa kohtaa finaaleissa Lukon, joka pudotti välierissä TPS:n otteluvoitoin 2-1.