Kaukaloista penkin taakse siirtyneen Kim Hirschovitsin Kiekko-Espoolla menee lujaa Mestiksen pudotuspeleissä. Joukkue johtaa Hokkia voitoin 2-0 paras seitsemästä -systeemillä pelattavissa puolivälierissä.

Ensimmäisen, voitokkaan osan jälkeen luotsi jakoi kuitenkin kovaa tekstiä C Moren Juho Kokon haastattelussa painavaan ja argumentoivaan sävyyn tuomarilinjasta.

– Erikoistilanteita oli paljon. Olen yrittänyt olla koko kauden hiljaa, mutta nyt on pakko sanoa, että on surullista, kun mennään kevääseen ja joukkueet laittavat itsensä likoon molemmista joukkueista taustoja myöten, niin miten linjatonta p*skaa on viheltäminen.

– Molemmille varmasti aiheellisia jäähyjä, ja varmaan olisi voinut tulla enemmänkin jäähyjä, mutta se linjattomuus – eihän tuolla tiedä kukaan, mitä saa tehdä ja mitä ei saa.

Sitten Hirschovits sanoi, että jokaisessa erässä tuntuu olevan eri säännöt.

– Se on molemmille joukkueille tosi vaikeaa. Eihän lopusta olisi tullut näin vaikeaa ilman tuomareiden apua, vaikka vastustaja oli hyvä ja aiheutti painetta sekä tilanteita, mistä pystyy ehkä viheltämään.

– Surullista, ettemme pysty pitämään tasoa ja antaa pelaajien pelata.

Mestiksen puolivälierät jatkuvat keskiviikkona täydellä neljän ottelun kierroksella. Kiekko-Espoon ja Hokin välinen pari jatkuu ensiksi mainitun kotiottelulla.