Suomalaisvalmentaja Tomi Lämsä oli yksi harvoista niistä, jotka vetivät kautensa loppuun asti KHL:ssä lähtemättä sarjasta siis kesken kauden. Salavat Julajev Ufan ja lahtelaislähtöisen luotsin kausi tyssäsi pudotuspelien kakkoskierrokselle. Traktor Tsheljabinsk oli parempi voitoin 4-2, ja se lunasti paikan neljän parhaan joukosta.

Suomalainen on luotsannut Ufaa kaudesta 2017-18 lähtien, ensiksi kakkosvalmentajan tittelillä ja kahden viime kauden ajan päävalmentajana.

Vaan mikä on tulevaisuuden kohtalo?

– Nyt on aikaa ajatella. Meidän on pohdittava näitä juttuja ja katsottava myös ympärillä olevia asioita. Katsotaan, miten jutut kehittyvät. Minulla ei ole vastausta tähän kysymykseen, Lämsä oli sanonut venäläisen All Hockey -sivuston mukaan.

Lahteen palannut Lämsä kertoi lisäksi, että lomasuunnitelmiin kuuluu kesän suosikkilaji golf.