Lennart Petrell ja Aki Linnanahde keskustelivat isännöimässään Liigalize-podcastissa Liigan puolivälieräpareista.

Ilveksen ja Kärppien välistä puolivälieräsarjaa läpikäytäessä HIFK:n pelaajalegenda Petrell nosti esiin Kärppien jäähyilyn sarjan kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa ja joukkueen päävalmentaja Lauri Marjamäen suhtautumisen tähän.

– Mennään siihen ekaan peliin, niin Kärpät sai seitsemän jäähyä, joista joka ikinen oli ihan päivänselviä jäähyjä. Neljä jäähyä toiseen peliin. Mä näin sen viimeisen, kun Marjamäki menee äkkiä katsomaan iPadilta, että millainen se jäähy oli. Että oliko se hyvä vai huono vihellys. Silloinhan on fokus jossain ihan muualla, Petrell latasi.

Tämän jälkeen Petrell nosti esiin vastaavanlaisen tapauksen omalta pelaajauraltaan:

– Mua ei oo ikinä hävettäny penkillä niin paljon, kun Antti Törmänen oli HIFK:n valmentajana. Se jätkä valitti tuomareille joka ikisestä jutusta. Oma koutsi oli pitkistä kiekoista lähtien silleen, että ’ei toi ollut mikään pitkä’. Itseänikin hävetti. Olin itsekin silleen, että voisitko keskittyä tähän peliin, Petrell tylytti.

Voit kuunnella kyseisen Liigalize-jakson kokonaisuudessaan täältä.