Uuteen Liiga-kauteen valmistautuva Vaasan Sport on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen Timrå IK:ssa kolme edelliskautta pelanneen ruotsalaishyökkääjä Jens Lööken kanssa.

Löökellä, 25, on kokemusta Ruotsin ikäkausimaajoukkueista, HockeyAllsvenskanista, SHL:stä ja AHL:stä. Kolme edellistä kautta mies edusti Timrå IK:ta, ollen isossa roolissa joukkueen noustessa viime kaudeksi SHL:ään. Lööke teki 52 Allsveskanottelussa huimat tehot 23+39=62. Ensimmäinen täysi kausi SHL:ssä tuotti 21 (8+13) tehopistettä.

– Lööke on erittäin taitava ja nopea rightin puolen hyökkääjä. Monipuolisella hyökkääjällä on hyvä laukaus ja mies pystyy myös järjestämään muille paikkoja. Hänelle on tarjolla isoa ruutua joukkueessa ja odotamme tehoja muun muassa ylivoimalla. Lööke on sopivan ikäinen, urallaan ylöspäin menossa oleva ja hän haluaa tehdä sen nimenomaan Sportissa. Iso palanen ensi kauden joukkuetta, Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi seuran kotisivuilla.