Tiistaina Tampereelta välierien toisen kiinnityksen Ilveksen kustannuksella hakenut TPS koki matsissa kauhunhetkiä. Ykköskentän miehistä sekä Markus Nurmi että Juuso Pärssinen saivat jonkinlaista osumaa, ja he joutuivat jättämään toisen erän kesken.

Ottelusarjaa voitoin 2-1 johtava hallitseva hopeamitalisti sai kuitenkin huokaista keskiviikkona helpotuksesta, sillä kummatkin pelaajat pystyvät nähtävästi pelamaan Turussa miteltävässä neljännessä osassa. He viilettävät tutuilla paikoilla TPS:n ykkösketjussa Mikael Pyyhtiän kanssa.

Myös KooKoo sai leiriinsä Tapparalle koetun 1-5-tappion lisäksi muitakin huolenaiheita. Joukkueen pakki Eero Teräväinen koki hänkin jonkinlaisen loukkaantumisen, ja puolustaja pelasi matsissa lopulta vain reilut yhdeksän minuuttia.

Kouvolalaiset ovat ottelusarjassa tukalassa paikassa. Ensinnäkin Tappara johtaa sarjaa voitoin 3-1, ja aiemmin sensaatiojoukkue on menettänyt nimenomaan pakeista Sam Lofquistin sekä Petteri Nikkilän.

Liigakausi jatkuu keskiviikkona Turussa TPS:n ja Ilveksen neljännellä kohtaamisessa kello 18.30 alkaen.