SHL:ssä pudotuspelien avauskierroksella pudonneen Brynäsin maalivahtiosastolta kuuluu kummia. Jokereissa kiekkoja kausina 2020-22 torjunut ruotsalaisvahti Anders Lindbäck lähtee KHL:stä kaikkiaankolmen kauden jälkeen kasvattajaseuransa riveihin, Expressen kirjoitti pääsiäisenä.

Pelaaja on palaamassa jutun mukaan kasvattajaseura Brynäsiin, jota hän edusti viimeksi kaudella 2008-09. Sopimus on lähteen mukaan kolmevuotinen. Tämä puolestaan tarkoittaisi samalla sitä, että Veini Vehviläinen jättää seuran.

– En kommentoi niiden pelaajien tilannetta, joilla on sopimus muiden seurojen kanssa, Brynäsin urheilumanageri Johan Alcen kertoi.

– Enkä voi kommentoida Vehviläistäkään, Alcen jatkoi.

Suomalaismolarin visiitti Brynäsiin jäisi täten yhden kauden mittaiseksi. Hän pelasi ennen Ruotsiin siirtymistä sesongilla 2020-21 muun muassa JYPissä lainalla. Vehviläinen torjui Ruotsissa 48 matsia prosenttien ollessa runkosarjassa 90,8 ja pudotuspeleissä 90,5.