Sveitsin pääsarja National Leaguessa pelaavan HC Fribourg-Gottéronin kausi tuli päätökseensä viime viikolla. Joukkue tipahti välierävaiheessa ZSC Lionsille suoraan otteluvoitoin 4-0.

Lähes välittömästi joukkueen kauden päättymisen jälkeen on selvillä, että ainakin kahdeksan pelaajaa jättää joukkueen ja jatkaa pelejään muussa osoitteessa, kertoo Freiburger Nachrichten -lehti. Heistä yksi on suomalaispuolustaja Otso Rantakari, joka ei saa jatkosopimusta Fribourgilta.

28-vuotias Rantakari ei lopulta ehtinyt seuraa edustamaan kovinkaan pitkään. Hän siirtyi joukkueeseen helmikuun lopulla ja pelasi lopulta vain neljä ottelua tehopistein 0+1. Alkukausi sujui miehen osalta Liigassa Tapparan paidassa. Hän ehti pelaamaan 20 ottelua tehoin 1+5, kunnes pelaajasopimus purettiin kesken kauden.

Rantakari on pelannut aiemminkin urallaan Sveitsissä. Liigasta häneltä löytyy kokemusta Tapparan lisäksi Bluesista. Mies on päässyt uransa aikana tahkoamaan myöskin KHL:ssä ja SHL:ssä.