Jokerit ilmoittaa, että seuran tavoitteena on palata takaisin Liigaan. Tavoitteekseen seura on asettanut kauden 2023-24.

– Jokereissa on KHL-aikana tehty systemaattisesti töitä suomalaisen jääkiekkoilun kehittämiseksi.  Tavoitteemme on ollut rakentaa mahdollisimman hyvät olosuhteet pelaajille ja valmentajille. Samaan aikaan on rehellistä todeta, että jääkiekon ulkopuolisiin asioihin liittyvät kysymykset ovat vaikuttaneet seuran maineeseen. Teemme kaikkemme, jotta ihmisten luottamus Jokereiden toimintaan saadaan palautettua, kommentoi seuran sataprosenttisesti omistava Jari Kurri.

Helsingit Jokerit ry antaa Kurrille täyden tukensa. Yhdistys omistaa oikeudet seuran logoon sekä nimeen.

– Arvostamme Jari Kurrin suoraselkäistä ratkaisua irrottaa Jokerit KHL:stä. Seisomme täysin hänen ja Jokerit Hockey Club Oy:n takana seuran tulevaisuuden rakentamisprosessissa, sanoo Helsingin Jokerit ry:n puheenjohtaja Kim Borgström.

Tiedotteessa Jokerit kommentoi suoraan myös entisen Hartwall Arenan kohtaloa.

– Jokerit on pelannut kotiottelunsa vuodesta 1997 lähtien Helsingin Ilmalassa sijaitsevassa areenassa. Mikäli areenan omistuspohjassa ei kuitenkaan tulevaisuudessa tapahdu muutoksia, Jokerit etsii itselleen uuden kodin, Jokereiden tiedotteessa kerrotaan.

LUE MYÖS: Kiekkofanit pöyristyivät Jokereiden mahdollisesta Liiga-paluusta: ”Hävettää”