Liigan finaalisarja alkoi keskiviikkona Tapparan ja TPS:n välillä Nokia Arenalla Tampereella. Ensimmäinen finaalikamppailu päättyi lopulta Tapparan voittoon loppulukemin 2-1.

Ottelun avausmaalin iski TPS:lle Juraj Slafkovsky ensimmäisessä erässä kahden miehen ylivoimalla. Tapparan tasoitus tuli vielä erän lopulla ja siitä vastasi ylivoimalla Anton Levtchi. Maalittoman toisen erän jälkeen Kristian Kuusela viimeisteli ratkaisuosuman päätöserässä niin ikään ylivoimalla.

Maalit olivat sekä Levtchille että Kuuselalle ensimmäiset tämän kevään pudotuspeleissä. Levtchin saldo on nyt 1+7 ja Kuuselan puolestaan 1+3.

Finaalisarjan toinen ottelu pelataan Turussa lauantaina. Alta näet kaikki avausfinaalissa isketyt täysosumat.

Liiga

@smliiga
TPS:n Juraj Slafkovsky avaa finaalisarjan maalihanat kahden miehen ylivoimalla ajassa 5:15!