Liigassa kaudella 2018-19 Sportia edustanut puolustaja Colby Robak on suuntaamassa vapaille pelaajamarkkinoille.

Saksan DEL-sarjassa pelaavan Schwenninger Wild Wingsin urheilutoimenjohtaja Christof Kreutzer paljasti Dadische-Zeitung.de-sivustolle, että 32-vuotias kanadalaisjärkäle ei näillä näkymin ole saamassa uutta sopimusta.

– Colby on yksi pelaajistamme, joka ei saanut suorituksiaan viime kauden tasolle. Uskon, että pääseminen Kanadan mukana olympialaisiin taisi olla liikaa hänen mielessään, Kreutzer kertoi saksalaissivustolle.

Robak on pelannut kolme kauden ajan Wild Wingsin riveissä. Kookas puolustaja siirtyi Saksaan Liigasta Sportin riveistä. Robak pelasi Sportin kanssa riveissä loukkaantumisten takia vain 29 ottelua.

Robak on tahkonnut urallaan myös NHL:ssä Florida Panthersin ja Anaheim Ducksin riveissä 47 ottelua.