KalPa on tehnyt jatkosopimukset kahden nuoren hyökkääjälupauksensa kanssa. Juuso Mäenpää ja Konsta Kapanen nähdään KalPan riveissä myöskin kahden seuraavan kauden ajan. Mäenpään aiempaa sopimusta jatkettiin vuodella ja Kapanen allekirjoitti kahden vuoden jatkosopimuksen.

– Molemmat pelaajat ovat osa meidän tulevaisuuttamme. He ovat erilaisilla vahvuuksilla varustettuja pelaajia, joiden ura on menossa vahvasti eteenpäin, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoi seuran tiedotteessa.

19-vuotias Mäenpää murtautui menneellä kaudella Liigaan. Hän pelasi 52 runkosarjaottelua tehopisteillä 5+16=21. Tätä edeltävän kauden aikana hän pelasi jo Liiga-uransa ensimmäiset 11 ottelua KalPassa. Mäenpää nähtiin myöskin Nuorten Leijonien matkassa vuodenvaihteen MM-turnauksessa, joka jouduttiin keskeyttämään.

18-vuotias Kapanen sai tililleen uransa kuusi ensimmäistä Liiga-ottelua kuluneella kaudella ja teki niissä pisteet 1+1. Valtaosan kaudestaan hän vietti KalPan U20-joukkueessa ja tehtaili siellä 39 otteluun tehopisteet 17+23=40.

Juuso Mäenpää ja Konsta Kapanen jatkavat keltapaidoissa kevääseen 2024! 🙌

Juuso Mäenpään (19) aiempaa sopimusta jatkettiin vuodella ja Konsta Kapanen (18) on solminut KalPan kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. ✍️

📝: bit.ly/MäenpääKapanen

#KalPa #Liiga #Kuopio