Pelicansissa jääkiekkoliigaa kahteen otteeseen, kausina 2011-12 ja 2016-17 pelannut Justin Hodgman ilmoitti Twitter-tilillään, että hänen pelit on pelattu. 33-vuotiaan kanadalaishyökkääjän viimeiseksi seuraksi jäi EIHL:n isobritannialainen Sheffield Steelers.

Joukkue ylsi runkosarjassa kakkoseksi, mutta puolivälierissä se yllättäen putosi Dundeen käsittelyssä.

– Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat auttaneet minua matkan varrella. Tämä on ollut uskomaton matka, enkä malta odottaa, mitä tuleman pitää!

Justin Hodgman

@J_Hodgie88
Well folks, that's it for me. After playing my first game 15 seasons ago, I am officially retiring from professional hockey. I want to thank everybody who has helped me along the way, this has been an unbelievable ride and I can't wait for what comes next!

Hyökkääjä voitti urallaan vuosi sitten Unkarin mestaruuden sekä Pelicansissa sensaatiomaisen liigahopean kymmenen vuotta sitten.

Hodgman iski Liigassa 85 runkosarjan matsissa tehot 24+49=73, 21 pudotuspeliottelun saldo oli 4+9=13.