Liiga-jumboksi jäänyt Ässät on purkanut kahden ruotsalaispelaajansa ensi kautta koskevat pelaajasopimukset.

Porilaisseura tiedotti perjantaina, että hyökkääjä Albin Eriksson sekä puolustaja Jacob Andersson jättävät seurat välittömästi.

− Albin Erikssonin kohdalla emme oikein löytäneet mielekästä roolia ensi kauden joukkueesta ja Jacob Andersson puolestaan oli sopimuksen purussa itse aktiivinen ja hän halusi takaisin kotiin henkilökohtaisista syistä, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula paljasti seuran tiedotteessa.

Eriksson viimeisteli 34 pelaamassaan ottelussa tehot 4+5=9. Andersson puolestaan pelasi 57 ottelua ja merkkautti näissä 20 syöttöpistettä.

– Haluan kiittää kaikkia pelaajia sekä valmennusjohtoa, organisaation johtoa sekä kaikkia Ässien organisaatiossa työskenteleviä. Isot kiitokset lähtevät myös Ässien kannattajille, joita pidän sarjan parhaimpina, vaikka urheilullinen tulos oli huono viime kaudella, Andersson kiitteli porilaisseuraa.