Carolina Hurricanesin maalivahdit Antti Raanta ja Frederik Andersen ovat voittaneet NHL:ssä William M. Jennings Trophyn. Asia vahvistettiin taalaliigan nettisivuilla.

Palkinto myönnetään sen joukkueen maalivahtiosastolle, joka päästää runkosarjassa vähiten maaleja. Pytyn voi saada samasta joukkueesta yksi maalivahti tai kaksi molaria, mutta kauden pelimäärän pitää olla vähintään 25 pelattua ottelua.

Temppu on historiallinen, sillä yksikään Canes-pelaaja ei ole ennen voittanut kyseistä palkintoa. Sen edellinen suomalaisvoittaja on Boston Bruinsin Tuukka Rask kaudelta 2019-20.

Hurricanes päästi tällä kaudella vain 202 maalia 82 ottelussa. Andersen pelasi 52 ottelussa prosentein 92,2, Raanta torjui pikkumustia 27 matsissa 91,3 prosentin tarkkuudella.

Kaksikko on kärsinyt viime aikoina terveyshuolista, mutta perjantaiyönä joukkueen maalilla torjui Raanta. Pjotr Koshetkov toimi kakkosveskarina.

Carolina keräsi kauden 82 pelistä kaikkiaan 54 voittoa ja massiiviset 116 pinnaa. Se tulee olemaan kolmanneksi isoin saldo koko runkosarjassa.