Jokerit ilmoitti aiemmin yrittävänsä palata takaisin Liigaan kaudeksi 2023-24. Ennen sitä seuran täytyy kuitenkin selvittää halliongelmansa.

Hallin lisäksi esiin on noussut toinenkin hidaste. MTV Urheilu haastatteli anonyymisti monia Liiga-johtajia, ja heidän joukossaan oli iso vastustus Jari Kurria kohtaan.

– Jari Kurri ei missään nimessä voi olla hallituksen puheenjohtaja tai edes seuran hallituksessa mukana liigaan tulevassa Jokereissa, eräs Liiga-seuran puheenjohtaja lataa.

Monet kiekkoihmiset ovat huolissaan siitä, että Kurrin uskottavuus meni KHL-vuosien aikana. Viestintä ja harhaan johtaminen rahoitusjärjestelyissä aiheutti myös närää.

– On erittäin ikävää, että suomalaisen jääkiekon legenda on ajautunut tällaiseen tilanteeseen, kommentoi toinen seurapomo.

– Mitään sitä vastaan ei ole, että Jari pysyisi mukana Jokereissa omistusportaassa ja jossain roolissa, mutta seuran kasvoina täytyy olla jonkun muun. Tähän asiaan liittyy tietenkin paljon tunnetta, mutta toivoisin, että Kurri on nyt viisas tässä asiassa ja miettisi enemmän seuran parasta.