Tapparan konkarihyökkääjä Jukka Peltola kertoo Instagramissa, että hänen pelaajauransa on ohi.

34-vuotias Peltola saavutti urallaan kolme Suomen mestaruutta, neljä hopeaa ja yhden pronssin. Suomessa hyökkääjä kiekkoili ainostaan Tapparan riveissä. Ulkomailla Peltola käväisi pelaamassa kaksi kautta vuosina 2018-2020. Kyseisinä vuosina hän edusti KHL-seura Sibir Novosibirskiä.

Kokenut hyökkääjä tuli tutuksi myös Leijonien riveistä.

– Aivan uskomaton matka tulee nyt mun jääkiekkouran osalta päätökseen. Oon niin kiitollinen, että oon saanut tavata aivan mahtavia ihmisiä ja nähdä upeita juttuja ja paikkoja. Nimenomaan ihmiset ja tarinat vuosien varrelta jää mieleen, kun tätä taaksepäin muistelee.

– Isoin kiitos kuuluu perheelle ja ystäville. Te ootte ollut mun tuki ja turva hyvinä ja huonoina hetkinä! Siitä oon ikuisesti kiitollinen. Nyt uusien haasteiden kimppuun! Peltola kirjoittaa Instagram-tilillään.