Toronto Maple Leafs tiedottaa tehneensä kolmevuotiset tulokassopimukset suomalaiskaksikon, hyökkääjä Roni Hirvosen sekä puolustaja Topi Niemelän, kanssa.

20-vuotias Hirvonen on Toronton kakkoskierroksen (#59) varaus vuoden 2020 varaustilaisuudesta. Menneen kauden Hirvonen pelasi Liigassa HIFK:n riveissä, jossa 46 runkosarjaotteluun syntyivät tehopisteet 9+17=26. Viiteen pudotuspeliotteluun Hirvonen viimeisteli tehot 3+3.

20-vuotias Niemelä on puolestaan Toronton kolmoskierroksen (#64) varaus vuodelta 2020. Hän tehtaili kuluneella kaudella Kärppien paidassa 48 runkosarjaotteluun pisteet 10+22=32. Pudotuspeleissä hän merkkautti kuuteen otteluun tehot 0+1.

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
🖊 We’ve signed forward Roni Hirvonen and defenceman Topi Niemelä to future three-year, entry-level contracts.

#LeafsForever