Kokenut tanskalaishyökkääjä Nichlas Hardt on päättänyt pelaajauransa.

33-vuotias Hardt pelasi kuluneen kauden maansa pääsarjassa Rungsted Seier Capitalin joukkueessa. Hän pystyi pelaamaan runkosarjassa ainoastaan 14 ottelua (3+1). Pudotuspeleissä hän kirjautti tililleen puolestaan 17 ottelua (5+6). Hardtilla olisi ollut vielä vuoden verran sopimusta jäljellä seuran kanssa, mutta loukkaantumiset pakottivat miehen päättämään uransa tähän kevääseen.

Hardt pelasi urallaan Tanskan paidassa peräti kymmenet MM-kisat, joista viimeisimmät hän tahkosi viime keväänä. Yhteensä vyölle kertyi 67 MM-kisaottelua tehopistein 14+10=24.

Uransa aikana Hardt nähtiin myöskin Liiga-kentillä. Kaudet 2011-14 hän edusti Jokereita, jossa hän pelasi kaikkiaan 142 ottelua tehopistein 38+48=86. Lisäksi hän käväisi Tapparassa kaudella 2007-08 pelaamassa kuusi ottelua iskien yhden maalin. Liigan pudotuspeleissä Hardt pelasi urallaan 28 ottelua (9+9=18).

Valtaosan urastaan Hardt pelasi Ruotsissa, jossa hän vietti kaikkiaan yhdeksän kautta. Niistä kuusi kautta hän pelasi pääsarja SHL:ssä ja kolme kautta kakkostasolla Allsvenskanissa.