HELSINKI. Jääkiekon MM-kisojen maanantain Ranska-pelissä loukkaantuneen Saksan Tim Stützlen MM-turnaus saattaa olla ohi.

Päävalmentaja Toni Söderholmin tähtipelaaja sai kyseisessä matsissa ensimmäisen kaksikymppisen puolen välin jälkeen osumaa Thomas Thiryn taklauksesta. NHL-mies näytti heti tuskaiselta, ja vaihtoon luistellessa hän löi ranskalaispelaajaa. Tästä pelaajalle annettiin kahden minuutin huitomisjäähy.

TSN:n toimittaja Gord Millerin mukaan tähti on sittemmin treenannut jään ulkopuolella, ja hän on tavannut Ottawan urheiluterapeutin. Saksalaisella on jonkin sortin polvivamma, ja vaikka pelaaja pystyisi pelaamaan, on edessä yksi iso mutka.

Stützlen seurajoukkue Ottawa Senatorsilla on asiaan viimeinen sana – ja todennäköisesti sana pelaamisen suhteen tulee olemaan kieltävä.

Saksalainen latoi Senatorsille kauden 79 ottelussa peräti 58 pistettä (22+36). MM-jäillä Sens-pelaaja on esiintynyt toistaiseksi kolmessa ottelussa tehoin 0+2.