Liigan konkarihyökkääjä Jani Tuppurainen on päätynyt vapaille pelaajamarkkinoille. Hän pelasi viime kaudella Ranskan pääsarjassa Grenoblessa, mutta joukkue tiedotti, ettei Tuppurainen jatka seuran riveissä enää ensi kaudella.

42-vuotias Tuppurainen aloitti viime kauden Jukureissa, jossa hän ehti pelaamaan 20 ottelua pistein 1+3. Joulukuussa hän siirtyi Grenobleen loppukaudeksi. Siellä hän pelasi 18 runkosarjaottelua tehoin 3+9 sekä 14 pudotuspeliottelua pistein 5+8. Hän pääsi juhlimaan kauden päätteeksi myöskin Ranskan mestaruutta.

Tuppurainen on todellinen Liiga-ikoni. Hän on pelannut runkosarjassa peräti 802 ottelua (198+348=546) sekä pudotuspeleissä 105 ottelua (23+47=70). Suurimman osan urastaan hän on edustanut JYPiä, minkä lisäksi kokemusta löytyy myöskin KalPasta ja Kärpistä.

JYPin riveissä Tuppurainen on voittanut urallaan kaksi Suomen mestaruutta, kolme pronssia sekä CHL:n ja European Trophyn mestaruuden.