Kaapo Kakko pelaa New York Rangersin rakastetussa ”skidiketjussa”. Kakon ketjukavereina pelaavat huippulupaukset Filip Chytil ja Alexis Lafreniere.

Kakko ei ole tehoilla mässäillyt, eikä skidiketju kellota hurjia peliaikoja. Silti ketjua arvostetaan todella paljon.

Rangers-legenda Mark Messier hehkutti ketjua ja etenkin Kakkoa ESPN:n studiossa.

– Hänen pelaamisensa sopii täydellisesti pudotuspeleihin. Hän on uskomaton maalin lähellä. Kun hän pääsee kiekollisena hyökkäysalueelle, hän pystyy pitämään kiekkoa. Hänellä on iso kroppa, taitoa ja mahtava pelinäkemys, Messier hehkuttaa.

– Sanokaa minun sanoneen, hänestä tulee todella vaikea pelaaja vastustajille. Hän on jo sitä, mutta odottakaa vain, kun hän vielä kypsyy ja pääsee täysin miehen mittoihin. Hänen tulevaisuutensa näyttää valoisalta.