Kahden viime kauden hopeajoukkue TPS tiedotti nettisivuillaan, että se on hankkinut riveihinsä 23-vuotiaan maalivahti Lassi Lehtisen vuoden mittaisella sopimuksella.

TPS on Lehtiselle siinä mielessä tuttu tapaus, että tämän entinen joukkue ja turkulaiset pelasivat liigafinaaleissa keväällä 2020. Lukko vei tuolloin Suomen mestaruuden, ja Lehtinen valittiin koko sarjan parhaaksi molariksi.

– Lassi oli meille selkeä ja ehdoton ykkösvalinta, kun maalivahtihankinta tuli meille ajankohtaiseksi. Olimme onnekkaita, että tämän tason maalivahti oli vielä vapailla markkinoilla, TPS:n maalivahtivalmentaja Ari Moisanen sekä urheilujohtaja Rauli Urama kertoivat.

– On todella hienoa päästää TPS:n ympäristöön ja Moisasen valmennukseen. Haluan kehittyä maalivahtina ja TPS tuntui minulle parhaalta vaihtoehdolta. Enpä voisi tämän enempää olla innoissani tulevasta kaudesta, maalivahti viestitti.