Miro Heiskasen asema Dallas Starsissa on ollut mielenkiintoinen hänen koko uransa ajan. Samaan aikaan suomalaispakkia on pidetty joukkueen parhaana pelaajana, mutta silti peluutuksessa hänelle on jäänyt aina tyhjä arpa käteen.

Heiskanen on pelannut lähes koko uransa kakkospakkiparissa. Dallasin valmennus ei ole halunnut laittaa suomalaista John Klingbergin viereen, vaan jakaa parhaat pakit tasaisesti kokoonpanoon. Heiskanen on joutunut myös pelaamaan lähes aina oikealla, sillä hänelle ei ole ollut sopivan kätistä pakkiparia.

Ensi kaudella asiaan saattaa olla tulossa muutos. Klingberg vaihtaa todennäköisesti seuraa. Dallas joutuu etsimään uuden rightin puolustajan siirtomarkkinoilta. Hän voisi olla myös ykköspariin nousevan Heiskasen uusi työpari.

Useat lähteet ovat kertoneet Dallasin olevan kiinnostunut Montreal Canadiensin Jeff Petrystä. 34-vuotias jenkkipakki iski tällä kaudella 68 otteluun tehot 6+21=27. Ennen tätä kautta hän rikkoi 40 tehopisteen rajapyykin neljästi peräkkäin. NHL-toimittaja Pierre LeBrun uskoo, että jos jatkosopimusta Klingbergin kanssa ei synny, Dallas on todennäköisin päätepiste Petrylle.