Tshekin alle 20-vuotiaiden maajoukkue on pestannut uudeksi apuvalmentajakseen maan puolustajalegenda Marek Zidlickyn.

45-vuotiaalla Zidlickyllä ei omaa vielä toistaiseksi paljon valmennuskokemusta. Hän toimi kauden 2018-19 Tshekin alle 18-vuotiaiden maajoukkueen apuvalmentajana.

Tutumpi nimi Zidlicky on pelaajauraltaan. Hän pelasi NHL:ssä 836 runkosarjaottelua ja 49 pudotuspeliottelua edustaen Nashville Predatorsia, Minnesota Wildia, New Jersey Devilsiä, Detroit Red Wingsiä sekä New York Islandersia. Hänet nähtiin aikanaan myöskin Liigassa HIFK:n paidassa, jossa tilille kertyi 257 ottelua runkosarjassa ja 23 pudotuspeleissä. Tshekin paidassa hän pelasi urallaan kuudet MM-kisat sekä kolmet olympialaiset, joista palkintokaappiin tarttui maailmanmestaruus, MM-pronssi sekä olympiapronssi.

Tshekin U20-joukkueen uudeksi päävalmentajaksi pestattiin Radim Rulik ja toiseksi apuvalmentajaksi puolestaan Jiri Kalous. Maalivahtivalmentajaksi liittyi eläköitynyt maalivahtikonkari Ondrej Pavelec.