Venäläissivusto Sports-Express on julkistanut listauksensa KHL:n 160 parhaiten palkatusta pelaajasta.

Tulevan kauden ansioihin perustuvalta listalta löytyy yhä neljä suomalaispeluria, jotka ehtivät solmia sopimuksensa ennen Venäjän aloittamaa sotaa, mutta joista vain yksi on tiettävästi jatkamassa uraansa KHL:ssä.

Suomalaisista kärkisijalle ylsivät sijaa 13 jakava maalivahti Juha Metsola sekä hyökkääjä Teemu Pulkkinen, joiden tulevan kauden palkka olisi euroiksi muunnettuna 1,1 miljoonaa. Kaksikosta Pulkkinen on jatkamassa uraansa Traktor Tseljabinskissa. Metsola sen sijaan purki sopimuksensa ja mies nähdään ensi kaudella Sveitsin liigan Klotenin riveissä.

Listalle mahtuvista muista suomalaisista myös Miro Aaltonen kiekkoilee ensi kaudella Klotenissa. Jyrki Jokipakka taas palaa lähteiden mukaan Suomeen ja Liigaan, joskin miehen seura on vielä auki.

KHL:n tulevan kauden kovapalkkaisin peluri on Moskovan TsSKA:n hyökkääjä Maksim Shalunov 1,5 miljoonan euron (90 miljoonaa ruplaa) vuosituloillaan.