NHL:n viikonlopun varaustilaisuuden suurimpiin suomalaisnimiin lukeutuva JYPin maalitykki Joakim Kemell ei aio kiirehtiä rapakon taakse lähdön suhteen.

Superlupaus paljastaa Iltalehdelle antamassaan haastattelussa, että ura jatkunee todennäköisesti ykköskierroksen varauksesta huolimatta ensi kaudella kotimaan Liigassa.

– Ensin pitää tulla varaus, sitten myöhemmin mietitään milloin tulee lähtö. Pääasia on se, että pystyisi NHL:ssä myös pelaamaan kun sinne lähtee.

Rauhallisesti uraansa rakentavan Kemellin haaveissa olisi pelata ennen NHL:ään lähtöä ainakin yksi täysi kausi terveenä.

– Juuri nyt on sellainen fiilis, että vielä yksi kausi JYPissä voisi olla hyvä asia. Yksi täysi kausi, koska viime kausi oli rikkonainen. Saisi kokemusta lisää, Kemell näkee.

18-vuotias superlupaus pelasi viime kaudella Liigan runkosarjassa vain 39 ottelua ja merkkautti niissä komeat tehot 15+8=23. Seuraavaksi mies matkaa Nuorten Leijonien kanssa MM-kisoihin valmistavalle leirille. Nuorten MM-kisat pelataan Edmontonissa 9.-21. elokuuta.