Suomalaishyökkääjä Joel Mustonen jatkaa uraansa edelleen Ruotsin kaukaloissa. Seuraavaksi hänet nähdään maan kakkostasolla Allsvenskanissa, nimittäin hän on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen IF Björklövenin kanssa.

29-vuotias Mustonen pelasi viime kaudella SHL:ssä Örebro HK:n paidassa. Hän merkkautti 42 runkosarjaotteluun pisteet 5+4. Kahdeksassa pudotuspeliottelussa hyökkääjä ei saalistanut tehoja.

Mustonen on pelannut valtaosan urastaan Ruotsissa. Hän on pelannut SHL:ssä urallaan 298 runkosarjaottelua (47+48=95) sekä 29 pudotuspeliä (3+5). Mustonen on voittanut urallaan yhden mestaruuden SHL:ssä sekä kaksi CHL:ssä Frölunda HC:n paidassa.

Liigassa pelatessaan Mustonen on edustanut Pelicansia. Hänen tilillään on 85 pelattua runkosarjaottelua (20+16=36) sekä seitsemän pudotuspeliä (1+1).

Björklöven

@Bjorkloven
Forward ansluter från SHL: Joel Mustonen är klar för spel i Björklöven dlvr.it/SVkDkP