Suomen naisten MM-joukkue julkaistiin keskiviikkona (katso joukkue täältä).

Naisleijonien ryhmästä puuttuu odotetusti maalivahti Noora Räty, joka on ollut jo hetken aikaa sivussa maajoukkuetoiminnasta. Räty avasi Instagram-tilillään, miksi hän ei ole mukana kisajoukkueessa.

– Puhuin keväällä pitkään puhelimessa päävalmentaja Juuso Toivolan ja mv-valmentaja Vesa Virran kanssa menneestä ja tulevasta. Rakentavat ja hyvähenkiset puhelut kahden ihmisen kanssa, joita arvostan paljon.

– En missään vaiheessa ole tähdännyt elokuun MM-kisoihin, tai ollut edes ehdolla leiritykseen, saati sitten lopulliseen kisajoukkueeseen. On siis väärin otsikoida mediassa, että minua ei valittu joukkueeseen, kun en sinne ikinä ollut edes valittavissa, Räty kirjoitti toivottaen samalla Naisleijonille onnea kisoihin.