JYP tiedotti verkkosivuillaan tiistaina, että hyökkääjä Mikko Perttu siirtyy lainasopimuksella Mestikseen KeuPa HT:n riveihin. Lainasopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

21-vuotias Perttu siirtyi JYPin riveihin viime keväänä. Osapuolet solmivat tuolloin 2+2-vuotisen sopimuksen. Menneellä kaudella Perttu pelasi Mestiksessä Ketterän riveissä, jossa hän tehtaili 48 runkosarjaotteluun tehopisteet 11+13=24 sekä 16 pudotuspeliin pisteet 2+11=13.

– Perttu on tulevaisuuden peluri, joka on kulkenut hiukan erilaisen pelaajapolun liigan porteille. Pertulle on tärkeää saada tässä vaiheessa kokemusta vastuullisesta tuloksentekijän roolista, sekä aikaa fyysisten ominaisuuksiensa kehittämiseen ammattiurheilun vaatimustasolle. Pertun pitkä pelaajasopimus mahdollistaa pelaajan rauhallisen kokonaisvaltaisen kehittämisen ja meillä on vahva usko siihen, että Pertusta kehittyy liigatason keskushyökkääjä tulevien kausien aikana, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi Pertun siirtoa seuran tiedotteessa.