Teemu Selänne kertoi sunnuntai-iltana huonoja uutisia jääkiekon ystäville. Hänen kasaamansa ryhmä, jonka tavoitteena oli palauttaa Jokerit Liigaan, oli lopettanut neuvottelut asiasta Jokerit Ry:n kanssa.

Nyt Ilta-Sanomien Vesa Rantanen on kirjoittanut paljastuksia vyyhdin kulisseista. Rantasen kirjoitus vastaa ainakin Selänteen näkemystä tapahtuneesta, sillä kiekkolegenda on jakanut tekstiä eteenpäin sosiaalisessa mediassa.

Rantasen mukaan neuvottelut Selänteen ja Jokerit Ry:n kanssa kaatuivat erikoiseen ehtoon.

– IS:n tietojen mukaan ry:n ehtona oli, että uuden yhtiön on neuvoteltava ensisijaisesti Jari Kurrin kanssa, Rantanen kirjoittaa.

– Käytännössä siis uuden yhtiön olisi pitänyt maksaa Kurrille jotakin, mutta harva ymmärtää, mistä sillä Kurrin yhtiö ei omista kuin kasan varusteita ja fanituotteita.

– Selänteen ryhmän kanta oli alusta alkaen selvä: he haluavat uuden alun täysin puhtaalta pöydältä ja ehdottomasti irti kaikesta, mikä edes etäisesti liittyy KHL:ään ja oligarkkien rahoihin.

Jokerit Ry, joka on seuran junioriorganisaatio, omistaa oikeudet Jokereiden nimeen ja logoon. Sen hallitusta johtaa Kim Borgström.