Oulun Kärpät julkisti valtavasti kokemusta pursuavan kapteenistonsa tulevalle Liiga-kaudelle. Joukkueen kapteenin tehtäviä tulee hoitamaan Atte Ohtamaa, kun taas varakapteeneiksi on nimetty Joonas Kemppainen, Marko Anttila sekä Ludwig Byström.

Kaksinkertainen maailmanmestari, olympiavoittaja sekä Gagarin Cup -voittaja Ohtamaa toimi oululaisseuran kapteenina myöskin viime kaudella, minkä lisäksi hän on kipparoinut joukkuetta kaudella 2018-19. Mies on kuulunut myöskin Leijonien kapteenistoon viime vuosina. Tulevaksi kaudeksi Ouluun siirtynyt Anttila on toiminut myöskin viime vuosina kapteenistossa Ilveksen, Jokerien ja Leijonien paidassa. Hänen palkintokaapistaan löytyy niin ikään kaksi MM-kultaa ja olympiakulta.

Kemppainen tekee paluun Kärppiin seitsemän kauden tauon jälkeen. Hän pelasi kuusi kautta KHL:ssä ja yhden Pohjois-Amerikassa. Byström on edustanut Kärppiä edelliset kolme kautta ja on nyt ensimmäistä kertaa mukana joukkueen kapteenistossa.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kapteenisto kaudella 2022-2023

Atte Ohtamaa C
Joonas Kemppainen A
Marko Anttila A
Ludwig Byström A

➡️ karpat.fi/karppien-kapte…

#Kärpät #Liiga