Jari Kurri ja Jokerit ovat olleet viime päivinä kovassa pyörityksessä. Liiga on ilmoittanut suoraan, ettei Kurrilla ole mitään asiaa seuran johtoon, jos Jokerit haluaa Liigaan. Jokereiden taustalla on taas käyty kovaa vääntöä siitä, kuka projektia vetää ja millä ehdoilla.

Helsingin Sanomien haastattelussa Kurri paljastaa, että prosessi on ollut henkilökohtaisesti todella raskas.

– Hyvää terapiaa leikata nurmikkoa. Saa päätä vähän tyhjennettyä, Kurri sanoo Helsingin Sanomille.

– On tämä aika show, saatana. En oikein tajua. Isot mittasuhteet saa ja paisuu ja paisuu.

Kun KHL-kausi päättyi Jokereiden osalta, Kurri vielä suunnitteli seuran palauttamista Liigaan. Nyt ääni on muuttunut kellossa.

– Aika nopeasti huomasin, että kirjoittelu ja hyökkäykset minua kohtaan olivat sellaisia, että tein nopean päätöksen oman itseni ja perheeni kannalta, Kurri kertoo.

– Olen ihan tarpeeksi saanut kärsiä tässä. Ajattelin, että on parempi jäädä sivuun ja alkaa työstää uutta tulevaisuutta.

Kurri ei kommentoi huhuttuja kauppojaan Joel Harkimon kanssa. Hänen mukaansa on paljon salasa pidettäviä asioita. Mediassa on puolestaan ollut paljon disinformaatiota Jokereiden omistajakuvioihin liittyen.

Omasta tulevaisuudestaan Kurri ei osaa sanoa mitään.

– En tiedä, perkele. Pitää miettiä, istua alas, ottaa happea ja saada oma elämä vähän niin kuin raiteilleen, Kurri sanoo.

– Sota on julma. Sitä on edelleen tänä päivänäkin ja tuntuu jatkuvan. Kyllä tässä on huolenaiheita.