Ruotsin Jääkiekkoliitto tiedotti viikolla, että KHL:ssä pelaavilla ei ole asiaa maajoukkueeseen.

Sarjassa pelaavat ensi kaudella jääkiekkotilastoihin ja -siirtoihin erikoistuneen Eliteprospectsin mukaan CSKA Moskovan pakki Fredrik Claesson ja tähtipuolustaja, Severtsal Tsherepovetsin Robin Press. Hyökkääjistä sarjassa luutii Dinamo Moskovan Jakob Lilja.

Maalivahdeista sarjassa pelaavat Avtomobilist Jekaterinburgin Johan Mattsson sekä Claessonin joukkuekaveri Adam Reideborn.

Venäjän maajoukkueen entinen hyökkääjä Vjatsheslav Fetisov sanoi Championatille, että maailma on hullu. Ruotsin liitto kuulemma syrjii omia pelaajiaan, sanoi Venäjän duuman liikunta- ja urheiluvaliokunnan puheenjohtaja Dmitri Svishtshev.

– Ruotsin ja Latviankin liittoja tulisi rangaista, kun ne sekaantuvat lajeihin poliittisesti.