Mestis-seura RoKi saattaa olla lähellä nimekästä hyökkääjähankintaa, kertoo Ilta-Sanomien toimittaja Sasha Huttunen.

Huttunen paljastaa Twitter-tilillään, että TPS:ssä Suomen mestaruutta keväällä 2010 juhlinut Antti Erkinjuntti harjoittelee parhaillaan rovaniemeläisseuran kanssa.

– Antti Erkinjuntti harjoittelee RoKin mukana. Sopimus ei vielä ajankohtainen asia, pelaaja katselee tilannetta rauhassa, mutta olisihan tuo kova nimi Metuun ja iso juttu Roille. Yli 600 liigapeliä ja Suomen mestaruus CV:ssä, Huttunen kirjoittaa.

36-vuotias Erkinjuntti on RoKin oma kasvatti, joka on edustanut 2007 alkaneella Liiga-urallaan TPS:n lisäksi Tapparaa, Pelicansia ja Sportia. Kahdella viime kaudella konkari on pelannut slovakkiseura HK Dukla Michalovcen riveissä.

Erkinjuntti on iskenyt 652 Liigan runkosarjapelissä tehot 108+258=366.