Ässien 21-vuotias hyökkääjä Leevi Viitala pelaa näyttöjensä puolesta parhaillaan aivan väärässä sarjassa.

Viitala on pelannut alkaneella kaudella kahdeksan ottelua U20 SM-sarjassa Ässien paidassa. Hän on mättänyt niihin jo huimat tehopisteet 12+6=18. Hyökkääjä johtaa parhaillaan sarjan maali- ja pistepörssiä.

Alkukauden vireen avulla Viitala teki hiljattain komeaa historiaa. Hän on nyt nimittäin U20 SM-sarjan kaikkien aikojen paras maalintekijä 83 täysosumallaan. Kaikkiaan Viitala on mättänyt 126 pelaamaansa otteluun tehopisteet 83+49=132.

Viime kaudella Viitala valittiin U20 SM-sarjan parhaaksi hyökkääjäksi. Hän iski 30 pelaamaansa otteluun pisteet 28+21=49.

Liigassa Viitala ei ole päässyt tällä kaudella toistaiseksi pelaamaan. Kahden viime kauden aikana hän on saanut tililleen kaikkiaan 38 Liiga-ottelua tehoin 5+8=13. Viitalan sopimus Ässien kanssa kattaa kevääseen 2024 asti.