Pelicans nappasi keskiviikkona 3-1 työvoiton KooKoosta. Maalit jäivät ottelussa vähiin, mutta kolmannen erän viimeisillä minuuteilla nähtiin taklaus, joka herätti paljon keskustelua.

Pelicans-hyökkääjä Lenni Killinen sai kiekon oman siniviivansa tuntumassa. KooKoon Matic Török tulee kuolleesta kulmasta ja antaa Killiselle mojovan taklauksen. Killisen kypäräkin lensi päästä taklauksen voimasta.

Videokuvan perusteella Törökin niitti näyttää osuvan Killistä päähän, mutta ottelussa tilanteesta ei tuomittu jäähyä. Tapaus etenee Liigan kurinpidon käsittelyyn.

Voit katsoa Törökin taklauksen alta.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut keskiviikon #KooKoo65#PelicansFi-ottelusta tilanteen ajassa 55.54, jossa KooKoon Matic Török taklaa Pelicansin Lenni Killistä. Ottelussa tilanteesta ei tuomittu rangaistusta.