Mestiksessä pelaava Kajaanin Hokki saa kovan vahvistuksen riveihinsä. Suomalaishyökkääjä Oskari Siiki tekee paluun joukkueeseen loppukauden ajaksi.

27-vuotias Siiki pelasi Hokin riveissä viime kaudella, jolloin hän voitti Mestiksen maalipörssin ja sijoittui pistepörssissä kolmanneksi. Hän mätti 52 runkosarjaotteluun tehopisteet 28+26=54. Pudotuspeleissä Siiki iski kaksi maalia kuuteen peliin.

Kuluvan kauden Siiki aloitti monikansallisessa AlpsHL-sarjassa. Hän pelasi itävaltalaisen EHC Lustenaun riveissä kuitenkin vain seitsemän ottelua pistein 0+1, kunnes sai lähtöpassit seurasta.

– Hieno homma, että Siiki valitsi meidät vaikka ottajia olisi varmasti ollut muualtakin Mestiksessä. Hänestä saamme kovan johtajan koppiin ja myös kentälle! Uskon, että juuri tälläistä piristystä Hokki-perhe tarvitsee syksyn harmaaseen arkeen, Hokin päävalmentaja Pasi Räsänen kommentoi seuran tiedotteessa.