Florida Panthersin suomalaissentteri Anton Lundellin johtama kolmosketju oli maanantain vastaisena yönä väkevässä iskussa, kun pantteripaidat kaatoivat NY Islandersin maalein 3-2 jääkiekon NHL:ssä.

Lundell tehtaili yhden maalin, laituri Eetu Luostarinen saalisti tehot 1+1 ja summasipa ketjun kolmas lenkkikin, eli Colin White yhden syöttöpinnan.

Pelaajien tehotilastot olivat myös kunnossa. Luostarisella se nousi jopa lukemiin +3, ketjun kaksi muuta herraa keräsivät saldon +2.

– Tuntui hyvältä. Ensimmäiseen vaihtoon ensimmäinen maali auttoi paljon. Kaiken kaikkiaan minusta tuntui siltä, että pelasimme paljon paremmin kuin edellisessä pelissä, Lundell mietti Floridan nettisivujen mukaan.

Ketjun kemioistakin Lundellilla oli sanottavana positiivisia juttuja.

– Mitä enemmän pelaamme yhdessä, sen paremmalta se tuntuu. Meidän on vain rakennettava kemiaa ketjuna edelleen, suomalainen tuumi.

Luostarinen ja White ovat joukkueensa toiseksi tehokkaimmat pelimiehet saldolla 2+3, kauden maalihanat avannut Lundell on niputtanut tehot 1+1. Floridan kausi jatkuu keskiviikkoyönä.